Samostojna hiša

Slovenija, Podravska, Kungota, Rošpoh - Del

 • transakcijaprodaja
 • vrstahiša
 • velikost234,70 m²
144.900,00 €
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PH38621266AS
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
regija: Podravska
lokacija: Rošpoh - Del
področje podrobno: Kungota
leto izgradnje: 1969
leto prenove: 2000
nadstropje: K+P+M
velikost: 234,70 m²
parcela: 3.209,00 m²
energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

Opis

V naselju Rošpoh del, ki spada v občino Zgornja Kungota,  se v idiličnem zelenem okolju prodaja stilno opremljena samostojna hiša, s čudovitim pogledom na dolino in veliko ograjeno parcelo ter zidano garažo.

Samostojna hiša je bila primarno zgrajena leta 1969, iz katerega je ohranjen/popolnoma obnovljen le manjši del, leta 2000 je bila popolna obnova ter dograditev hiše v celoti (novogradnja). Streha in fasada sta bili na novo narejeni istega leta, prav tako je bilo takrat vgrajeno stavbno pohištvo (PVC 2-slojna termopan okna ter kvalitetna lesena vrata ter ograje v notranjosti hiše). Pohodne površine okoli hiše so obdane z okrasnim kamenjem - škriljavec. Sezidan je bil tudi kvaliteten vrtni kamin ter garaža, ki je idealen prostor za vašega jeklenega konjička, še posebej v hladnejših obdobjih.

Skupna površina hiše je v izmeri 234,70 m2, od tega je bivalne površine 160 m2. Lega nepremičnine je vzhodna in južna, z veliko sonca in širnim pogledom na prostrano pokrajino.

Sestavljena je iz sledečih prostorov:

KLETNI (kurilnica, shramba, starinska klet in velik prostor za druženje)

PRITLIČNI (hodnik - predsoba, dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo s prehodom v dnevni prostor ter z izhodom na velik balkon, kopalnica s tušem, garderobni prostor ter spalnica iz katere je dostop do velike kopalnice s kadjo.

MANSARDNI (soba za goste, vmesni prostor ob stopnišču, podstrešna soba, z možnostjo ureditve v bivalni prostor, trenutno podstrešna shramba).

GARAŽA (zidana, kovinska dvižna vrata,  prostor za shranjevanje orodja).

Hiša stoji na veliki razgibani parceli (velikosti 3209 m2), od tega je 2700 m2 kmetijskega, preostanek 509 m2 pa sestavlja ohišnica, z nasadom kivija ter orehov ter urejenega zelenjavnega vrta. Parcela je v celoti ograjena. 

Na parceli je tudi cisterna zautekočinjen naftni plin, ki ima sistem etažnega centralnega ogrevanja. Priključki v hiši so: elektrika, vodovod - pretočna greznica in satelitska televizija.

Oprema je izdelana po meri, in je v rustikalnem stilu. Kot alternativa klasičnemu ogrevanju, so v kuhinji vgradili peč na drva, ki ne služi le kot okras notranjemu interierju, temveč nudi možnost prijetnega bivanja v bivalnih pritličnih prostorih in daje dodano vrednost.

Skrbno izbrani elementi dajejo hiši poseben čar in toplino, ki je v sozvočju z naravnimi danostmi.

Poti do hiše so asfaltirane in dajejo možnost dovoza iz dveh strani (Kamnica - Urban ali Kungote). Vsa infrastruktura je v občini Kungota ali Kamnica.

CENA: 144.900 EUR.

V ceno vključena vsa vgradna oprema (kuhinja, jedilnica, spalnica in ostala oprema v hiši), z izjemo nekaterih stvari, ki so stvar dogovora (sedežna garnitura, stilno pohištvo v dnevni sobi...).

Vpisano v zemljiško knjigo in pravno urejeno.

PRIPOROČAM NAKUP!

Če želite zares poseben, skrbno negovan in stilno opremljen dom, na čudoviti legi, nedaleč od civilizacije, vabljeni na ogled!

Za dodatne informacije in termin ogleda sem na voljo na telefonski številki 040/610-483 ali na mailu: anja.semenic@agenti-nep.si

 

 

 

 

Oprema

radiatorsko ogrevanje
utekočinjeni naftni plin
ogrevanje na drva
vrt

Kontaktni podatki

Anja Semenič

Številka licence: 02787

Telefon 040 610 483

Vsi oglasi

Pošlji povpraševanje

Oglejte si tudi

 • hiša
 • 147,00 m²
 • samostojna

Hiša samostojna

Slovenska Bistrica, Slovenska Bistrica

199.000,00 €

 • hiša
 • 182,08 m²
 • samostojna

Hiša samostojna

Slovenska Bistrica, Slovenska Bistrica

120.000,00 €

 • hiša
 • 208,20 m²
 • vrstna

Hiša vrstna

Slovenska Bistrica, Slovenska Bistrica

172.500,00 €